Aντιπροσωπείες

Οι συνεργασίες μας με τους παρακάτω κορυφαίους οίκους του εξωτερικού εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων που διατίθενται στην ελληνική αγορά. Η εταιρεία μας χάρη στη συνέπεια, τις επιχειρηματικές και επιχειρησιακές επιλογές της, ανανεώνει και εμπλουτίζει διαρκώς το εύρος των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της.

DIY

thirard-logo

Το 1920, μετά την εκπαίδευση ως μηχανικός και την πρώτη επαγγελματική εμπειρία στην αυτοκινητοβιομηχανία, ο Fernand Thirard μπήκε στον τομέα κατασκευής λουκέτων και ίδρυσε την εταιρεία του. Χάρη στην εμπειρία που αποκτά στη βιομηχανία, σχεδιάζει τα δικά του εργαλεία κατασκευής και με γνώμονα το πνεύμα της εμπορικής καινοτομίας, δημιουργεί το σήμα του: FTH. Τα θεμέλια της φιλοσοφίας της Thirard έχουν ήδη τεθεί

Website:

Το 1985 ιδρύεται ο όμιλος Altrad στο Μονπελιέ της Γαλλίας.

Σήμερα, η ομάδα εξακολουθεί να διευθύνεται από τον ιδρυτή της Mohed Altrad. Μέσα σε 30 χρόνια, έχει γίνει ένας σημαντικός παίκτης στον τομέα της κατασκευής και διανομής δομικού εξοπλισμού.

taliaplast

Η Τaliaplast® ο συνεργάτης του επαγγελματία. Εφευρέτης του πλαστικού  η SOFOP taliaplast® είναι ο μόνος Ευρωπαίος κατασκευαστής που έχει ενσωματώσει όλες τις γραμμές παραγωγής της για επίπεδα, μαχαίρια προς επίστρωση ( σπάτουλες ), κουβάδες και σκάφες  από καουτσούκ, πλαστικό ή συνθετικό καουτσούκ.

Η Feider είναι μια γαλλική μάρκα, όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται  στη Γαλλία και κατασκευάζονται στην Ασία. Από τη δημιουργία της το 2000, οι συνεργάτες μας έχουν αναλάβει να σχεδιάζουν και να προσφέρουν προϊόντα που συνδυάζουν την πρακτικότητα με την πιο δίκαιη σχέση ποιότητας/τιμής.

Website:
www.feider.fr

Ξεκινώντας το 1905 με την απλή εφεύρεση του φακού τσέπης Energizer® από τον Conrad Hubert για την The Eveready Battery Company, η σύγχρονη μάρκα Energizer® έχει ριζώσει σταθερά στην ιστορία της καινοτόμου ανάπτυξης ενέργειας.

swap europe

Η SWAP Europe αλλάζει τις συνήθειες μας παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του ηλεκτρικού εργαλείου σας επειδή νοιαζόμαστε για το περιβάλλον και υποστηρίζουμε την οικολογία.

freecold

Η FREECOLD μια καινοτόμος οικολογική Γαλλική εταιρεία,  αναπτύσσει και κατασκευάζει λύσεις άμεσης ηλιακής ψύξης. Πρέπει να επωφεληθούμε από τη δωρεάν και σχεδόν απεριόριστη ενέργεια, την οποία απλά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε!

Website:
www.freecold.com

Από το μικρό μαγαζί της γειτονιάς έως τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έγιναν διεθνείς σήμερα, η Tibelec έχει δημιουργήσει μια πραγματική θέση  στην αγορά του ηλεκτρολογικού υλικού. Ελάτε να ανακαλύψετε την εταιρεία μας κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, τα βασικά στοιχεία της ιστορίας μας που σημάδεψαν αυτή τη μεταμόρφωση καθώς και τις αξίες που αποτελούν το θεμέλιο της ταυτότητάς μας.

Website:
www.tibelec.fr

DECORATION

Η MARKET SET είναι μια μάρκα του ομίλου Corep Lighting, κατασκευαστής και δημιουργός φωτιστικών στη Γαλλία, από το 1970 στο Bègles της Gironde. Η MARKET SET είναι μια εταιρεία  με σχεδιαστές φωτισμού που  λανσάρει νέες πολύ διακοσμητικές συλλογές προσιτής πολυτέλειας.

Website:
www.marketset.fr

Μπείτε στο σύμπαν του COREP όπου το φως θα βρίσκεται στην καρδιά του εσωτερικού σας. Κάθε φωτιστικό έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει την άνεση, τη διαύγεια και την ευεξία που χρειάζεστε για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Όλα ξεκίνησαν το 1970 όταν δημιουργήθηκε η COREP από τον ιδρυτή της Alain PETIT, ο οποίος ξεκίνησε για πρώτη φορά να εισάγει βάσεις λαμπτήρων για χονδρεμπόρους. Μια μέρα αναρωτήθηκε πώς να τα ντύσει  με διακοσμητικές και μοντέρνες  αποχρώσεις. Έτσι ξεκίνησε η COREP να κατασκευάζει αμπαζούρ σε μικρή κλίμακα.

Website:
www.corep.com

rocle

Η Rocle σας προσφέρει κουρτίνες και διακοσμητικά αξεσουάρ. εμπνευσμένοι από το στυλ γραφείου μας, που παράγεται με ένα σύγχρονο βιομηχανικό εργαλείο και όλη μας την τεχνογνωσία,  στην Λυών της Γαλλίας που δημιουργούμε και υφαίνουμε μια μεγάλη γκάμα υφασμάτων, με βάση το λινό, το μαλλί το βαμβάκι, την chanvre  … με μια οικολογικά υπεύθυνη προσέγγιση. Πάντα προσεκτικοί στις τάσεις και τις προσδοκίες σας, οι συλλογές μας ενημερώνονται συνεχώς, για να σας προσφέρουν ένα κομψό και ζεστό περιβάλλον .

Website:
www.rocle.net

Η Today διατηρεί σχέσεις με τους προμηθευτές και τους συνεργάτες της εδώ και πολλά χρόνια. Μαζί μοιραζόμαστε την τεχνογνωσία μας για το σχεδιασμό και την κατασκευή των συλλογών. Προσφέρουμε περισσότερα από 1500 κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα εσωτερικού χώρου σε μοντέρνα και σύγχρονα χρώματα. Η συσκευασία μας είναι μινιμαλιστική και κομψή για να δώσει στυλ στα ράφια σας.

Website:
www.today.fr

moondreamstore logo

Η Moondream είναι ο κορυφαίος ειδικός για πολυλειτουργικές κουρτίνες που συνδυάζουν καινοτόμο τεχνολογία και σχεδιασμό για περισσότερη άνεση και ευεξία στο σπίτι.

Επικοινωνία

Γραφεία & showroom
Κιθαιρώνος 20, 15234 Χαλάνδρι

Τηλ.: +30 210 68 28 280
Fax: +30 210 68 28 132
Email: [email protected]

© 2021 kouroupis.gr